Services

Tanácsadás

Kollégáink a legjobb tudásuk szerint segítenek a megfelelő biztonságtechnikai megoldás megtalálásában. A legtöbb problémára többféle, sokszor más elven működő megoldás kínálkozik. Praktikus kérdésekkel vezetjük a helyes döntés irányába. Kockázatelemzés segítségével ajánljuk az általunk optimális megoldást, rámutatva az egyes opciók előnyeire.

Páncélszekrény szállítás és telepítés

Vizsgával és több mint 20 éves balesetmentes tapasztalattal rendelkező szakembergárda végzi termékeink kiszállítását és telepítését. Állandó munkatársaink megbízható, érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező szakemberek. Minden feladathoz és helyzethez megfelelő szállító- és segédeszközökkel rendelkezünk. Az általunk telepített páncélszekrények esetében a biztosítási előírásoknak megfelelő rögzítésről jegyzőkönyvet adunk.

Szervíz és karbantartás

Cégünk széles termék- és szolgáltatás portfóliójához igazodóan mindegyik típusú eszközhöz és feladat elvégzéséhez rendelkezünk megfelelően képzett szakemberekkel. Állandó munkaerőink, leinformálható, megbízható és érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező szakemberek. Rendelkezünk a megfelelő célszerszámokkal, legyen szó műszaki nyitásról vagy elektronikus számkombinációs zár javításról.

Széf-rekesz szolgáltatás

Keresse kollégáinkat a hamarosan induló széf-rekesz szolgáltatásunkkal kapcsolatban!
Cégünk rálátással rendelkezik a nemzetközi biztonságtechnikai piacra, így a privát és kisvállalati szférának nyújtott megoldásaink és tanácsaink is egy szélesebb perspektívából táplálkoznak. Szakszerű tanáccsal és újszerű termékekkel állunk rendelkezésre legyen szó családi megtakarítások vagy irodai értékek védelméről, a kisvállalati készpénzforgalom szakszerű kezeléséről vagy vagyonvédelmi rendszerek beépítéséről.
Nagyvállalati Megoldások Referenciáink között megtalálható a magyar pénzügyi szektor legtöbb szereplője, és a logisztikai vállalatok és kereskedelmi hálózatok legnagyobb résztvevői, akiket 24 éves működésünk alatt a készpénzforgalmi biztonsági kellékektől a teljes integrált rendszerekig kiszolgáltunk. Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek abban, hogy ügyfeleinkkel együttdolgozva kiválasszák a célra legalkalmasabb páncélszekrényeket, és megtervezzék, kivitellezzék a kiírásnak leginkább megfelelő trezortermeket. Termékeinket, igény szerint, magunk üzemeltetjük.